Lekker eten in Tienen ! ’t Slagershof

Over ons

slagershof

Restaurant voor elke gelegenheid

Ben je op zoek naar een restaurant dat net iets meer is dan een restaurant alleen? Dan ben je bij restaurant Slagershof in Tienen aan het juiste adres. Gezellig dineren of een feest organiseren dat net die extra toets heeft, het kan hier allemaal!

Wij zijn een gezellig, volks restaurant voor jong en oud. Het Slagershof is 6 op 7 open. Wij staan garant voor het lekkere Vlaamse leven in de beste traditie van het woord.

Waar vroeger het slachthuis stond, combineert restaurant Slagershof nu kwaliteitsvolle gerechten met een persoonlijke service én ambiance. Hier gaat het om lekker lunchen of dineren, gezellig borrelen of eens goed doorzakken tijdens het weekend.

Op de kaart wisselen heerlijke pasta’s en snacks (broodjes, toast, soep, croque monsieur,...) en onweerstaanbare vis- en vleesgerechten elkaar af. Daarnaast kan je uit 21 heerlijke menu’s kiezen, naargelang je maag meer naar kip, kalkoen, steak of vis staat.

Restaurant Slagershof

Bij restaurant Slagershof heeft de gast de mogelijkheid om zelf zijn 4-gangenmenu samen te stellen.

Een lekker aperitief, de keuze uit 8 voorgerechten, 9 hoofdschotels ofwel vis- ofwel vleesgerechten, en de keuze uit verschillende nagerechten voor €44,50 per persoon. En je krijgt er nog gratis een glas wijn boven op! Natuurlijk door het grote succes is reserveren hier wel de boodschap.

Laat je een avond culinair verwennen in een ongedwongen en prettige sfeer.
Maar ook kan je bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie met een vers gebakken pannenkoek, een lekkere lunch en een smakelijk diner, of gewoon voor de borrel.

Het vernieuwde interieur zorgt voor zowel aangename gezelligheid als voor intimiteit. Bij mooi weer kan er worden gedineerd op het riante terras.

Time to party

Vrijdag- en zaterdagavond of zondag is het tijd om te feesten.

Vier je familiefeest, verjaardag, personeelsfeest, etc. tijdens het feestfestijn of kom gewoon met enkele vrienden langs. Op aanvraag loopt dit uit tot een dansavond met aangepaste muziek.

Wil je graag op de hoogte blijven van de verschillende evenementen die restaurant Slagershof organiseert, schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Onze Medewerkers

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij trachten te antwoorden binnen de 2 werkdagen. 

Contacteer Ons