Oud & Nieuw Vieren in Stijl bij Brasserie Slagershof


Het einde van het jaar nadert snel en dat betekent dat het tijd is om plannen te maken voor een spectaculair Oud & Nieuw-feest. Als je op zoek bent naar de perfecte locatie om het nieuwe jaar te verwelkomen, dan is Brasserie Slagershof de plek waar je moet zijn. Dit charmante etablissement heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond vol lekker eten, entertainment en feestvreugde.

Voorgerechten om je Smaakpapillen te Verleiden

De avond begint met een smakelijke start, waarbij je kunt kiezen uit twee voortreffelijke soepen: tomatenroomsoep en aspergesoep. Deze smaakvolle soepen zijn de perfecte manier om je smaakpapillen te verwennen en je eetlust op te wekken voor het feestelijke buffet dat nog moet komen.

Het Grote Buffet: Vlees en Vis in Overvloed

Na het genieten van de heerlijke soepen, staat het grote buffet voor je klaar. Hier heb je de keuze uit een overvloed aan zowel warme als koude gerechten, inclusief een uitgebreide selectie van vlees en vis. Sappige vleesjes, zorgvuldig bereide visgerechten en smakelijke bijgerechten wachten op je om ontdekt te worden. Of je nu een liefhebber bent van visgerechten of een fan van mals vlees, er is voor ieder wat wils. Laad je bord vol met al je favorieten en geniet van een culinaire ervaring om nooit te vergeten.

Zoete Verleiding: Nieuwjaarsgebak

Na het genieten van het uitgebreide buffet, is het tijd om je smaakpapillen te verwennen met een heerlijk nieuwjaarsgebak. Laat je verrassen door de zoete lekkernijen die speciaal voor deze gelegenheid zijn bereid. Een perfecte manier om het nieuwe jaar te beginnen met een vleugje zoetigheid.

Spectaculaire vuurshow om 23:00 uur

Om 23:00 uur staat er een spectaculaire vuurshow op het programma die je de adem zal benemen. Laat je betoveren door het kleurrijke spektakel van vurige performances. Dit is het moment waarop we afscheid nemen van het oude jaar en vol verwachting het nieuwe jaar tegemoet treden.

Ambiance met DJ Adriano

De feestelijke sfeer wordt verder versterkt door niemand minder dan DJ Adriano, die de avond zal vullen met de nieuwste hits en tijdloze klassiekers. Bereid je voor om de dansvloer op te warmen en de nacht door te brengen met geweldige muziek en onvergetelijke momenten.

Samen Klinken op een Goed Nieuw Jaar

Het hoogtepunt van de avond komt om middernacht, wanneer we samen het nieuwe jaar verwelkomen. Iedereen zal GRATIS een glas sprankelende cava krijgen om mee te toosten op een jaar vol vreugde, succes en geluk. Het is een moment van samenzijn en optimisme, waarin we onze beste wensen uitspreken voor de toekomst.

Kortom, Brasserie Slagershof is de ultieme bestemming om Oud & Nieuw te vieren. Reserveer snel je plek om ervoor te zorgen dat je deze onvergetelijke avond niet mist. Kom samen met vrienden en familie om het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar met open armen te verwelkomen. Wij kijken ernaar uit om samen met jou te proosten op een schitterend nieuw jaar!

Reservatie vereist!

Reserveer via onze website of bel ons op het nummer 016 82 13 82

screenshot_2022-11-02_at_10.49.20.pngfeest-bubbels-glazen-champagne-cava-nieuwjaar-receptie-c-gettyimages-1178741587_0.jpg
facebook

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer


Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Contacteer Ons

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij trachten te antwoorden binnen de 2 werkdagen. 

Contacteer Ons