Verse Zeeuwse Mosselen bij Brasserie Slagershof in Tienen


De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is om te genieten van heerlijke verse Zeeuwse mosselen. Bij Brasserie Slagershof, gelegen aan de Slachthuisstraat 36 in Tienen, ben je van harte welkom om vanaf donderdag 6 Juni te komen proeven van deze smakelijke schelpdieren. Met een ruime keuze aan bereidingswijzen is er voor ieder wat wils. Lees verder om meer te weten te komen over deze culinaire traktatie.

Een scala aan smaken!

Iedereen heeft zijn eigen voorkeur als het gaat om mosselen. Daarom hebben we een uitgebreid menu samengesteld waaruit je kunt kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan de eenvoudige, natuurlijke smaak van mosselen of juist wilt genieten van een smaakvolle bereiding, er is voor elk wat wils. De beschikbare opties zijn onder andere:

  • Mosselen Natuur: Geniet van de pure smaak van verse Zeeuwse mosselen, gekookt in hun eigen vocht. Een klassieker die nooit teleurstelt.
  • Mosselen met Witte Wijn: Een heerlijke bereiding waarbij de mosselen worden gekookt in een smaakvolle witte wijn, die een extra dimensie aan de smaak toevoegt.
  • Provençaalse Mosselen: Voor de liefhebbers van mediterrane smaken is er de optie om te kiezen voor mosselen met Provençaalse kruiden, tomaten en knoflook. Een ware smaaksensatie!
  • Mosselen met Lookroom: Deze bereidingswijze combineert de romige smaak van room met de pittige kick van knoflook. Een perfecte keuze voor liefhebbers van hartige gerechten.
  • Mosselen Slagershof: Als je op zoek bent naar iets unieks, probeer dan zeker de mosselen Slagershof. Deze worden geserveerd met een lichtpikant getomateerd roomsausje, paprikablokjes, garnaaltjes en tomatenblokjes. Een combinatie van smaken die je niet wilt missen!

Dagelijks vers!

We hechten veel waarde aan kwaliteit en versheid. Daarom worden de Zeeuwse mosselen dagelijks vers geleverd. Dit betekent dat je bij elk bezoek aan de brasserie kunt genieten van de meest verse en smaakvolle mosselen die er zijn. De zorgvuldig gekozen ingrediënten en de passie van het team zorgen voor een authentieke en heerlijke eetervaring.

Kom langs, geniet! 

Als je een liefhebber bent van Zeeuwse mosselen of gewoon op zoek bent naar een heerlijke maaltijd, ben je meer dan welkom bij ons in het Slagershof. De verse Zeeuwse mosselen met verschillende bereidingswijzen zullen je smaakpapillen verwennen en je een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen.

Wacht niet langer en kom langs! Vergeet niet om je vrienden en familie mee te nemen om samen te genieten van deze heerlijke delicatesse!

facebook slagershof
Breakfast Eating GIF by Paddington Bear
Breakfast Eating GIF by Paddington Bear

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer


Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Contacteer Ons

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij trachten te antwoorden binnen de 2 werkdagen. 

Contacteer Ons