Wij zijn meer dan een restaurantMet onze Belgisch-Franse keuken weten we iedereen te overtuigen. Maar Slagershof is meer dan gewoon een restaurant. Waarom? Dat leggen we maar al te graag uit!

Wij staan bekend als een gezellig, volks restaurant voor jong en oud. Je bent bij ons elke dag welkom, want we zijn simpelweg altijd open. Restaurant Slagershof beschikt over kwaliteitsvolle gerechten met een persoonlijke service én ambiance. Hier gaat het om lekker ontbijten, lunchen of dineren, gezellig borrelen of eens goed doorzakken tijdens het weekend.

Laat u een avond culinair verwennen in een ongedwongen en prettige sfeer. Het vernieuwde interieur zorgt voor zowel aangename gezelligheid als voor intimiteit. Bij mooi weer kan er worden gedineerd op het riante terras.

Bij ons heb je de mogelijkheid om zelf een 4-gangenmenu samen te stellen. Een lekker aperitief, de keuze uit 8 voorgerechten, 9 hoofdschotels ofwel vis- ofwel vleesgerechten, en de keuze uit verschillende nagerechten. En dit slechts voor €28.90 per persoon.

Time to party

Vrijdag- en zaterdagavond of zondag is het tijd om te feesten. Vier je familiefeest, verjaardag, personeelsfeest, etc. tijdens het feestfestijn of kom gewoon met enkele vrienden langs. Op aanvraag loopt dit uit tot een dansavond met aangepaste muziek.

Wil jij graag eens vertoeven in ons restaurant?

Ben je op zoek naar een restaurant dat net iets meer is dan een restaurant alleen? Dan bent je bij restaurant Slagershof in Tienen aan het juiste adres. Gezellig dineren of een feest organiseren dat net die extra toets heeft, het kan hier allemaal!

Contacteer ons

Meest Recente Posts

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer


Hoe kunnen wij u helpen?

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

Contacteer Ons

Schrijf je hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Ontdek Meer

Hoe kunnen wij je helpen?

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij trachten te antwoorden binnen de 2 werkdagen. 

Contacteer Ons